Oles Honchar
Kherson regional
universal scientific library
MO-TH: 9:00-18:00
SA-SU: 9:00-18:00

В День народження Інтернет-центр бібліотеки привітали його ровесники

This material is in Ukrainian

10.02.2010

10 лютого 2010 року в бібліотеці відбулося свято з нагоди Дня народження Інтернет-центру та Європейського дня безпечного Інтернету.

Інтернет-центр у нашій бібліотеці успішно функціонує вже 8 років. За цей час його відвідало більше 37 000 користувачів, реалізовувались масштабні навчальні програми, відбулось безліч цікавих заходів із використанням Інтернет-ресурсів та сучасних комп’ютерних технологій. Стало доброю традицією і щорічне святкування дня народження інтенет-центру.

Особливістю цьогорічного заходу стало те, що привітати Інтернет-центр прийшли його ровесники - учні 2 класу Херсонської загальноосвітньої школи № 32, яким теж виповнилося по 8 років.

На день народження прийнято приходити із подарунками. Перш за все маленькі відвідувачі створювали величезну колективну листівку з поздоровленням для Інтернет-центру. Кожному знайшлося місце для малювання – і робота закипіла! На яскравій кольоровій листівці ви знайдете усе: і квіти, і подарунки, і побажання, і звичайно ж, комп’ютери...

Трохи відпочити маленьким митцям допомогла гра в Інтернет. Ні, не нова on-line іграшка, а весела навчальна гра, яка моделює роботу глобальної комп’ютерної мережі: діти були і серверами, і комп’ютерами-клієнтами, і маршрутизаторами, і, звісно ж, вірусами. Замість повідомлень передавалися скоромовки. Знайомитись з чимось новим граючись дуже цікаво і корисно. Найуважніші учасники отримали сувеніри від бібліотеки.

Кульмінацією свята було вручення вітальної листівки працівникам центру та нагородження переможців у конкурсі учнівських творів за темами: „Що я знаю про Інтернет?” та „Комп’ютер – це добре чи погано?”. Дитячі роботи розмістилися на своєрідній виставці у Інтернет-центрі. Компетенте журі оцінило їх, але визначити найкращі виявилося дуже складно. Після додаткової бліц-вікторини переможцями стали: Жукова Діана, Іваненко Дмитро, Варавенко Єлизавета і Тищенко Каріна. Вони отримали у подарунок навчальні диски від Херсонської філії товариства „Просвіта”, які допоможуть дітям не лише розвивати навички роботи з комп’ютером, а й цікаво та ефективно засвоювати шкільну програму з різних предметів.

А завершенням свята, звичайно ж, був торт зі свічками і кожний гість міг загадати бажання.

Comments

Only registered users can comment

Calendar

     1 23
4 5 6 7 8910
11 12 13 14 151617
181920 21 222324
25 26 27 28293031