Новини
20.01.2017 11:08

Мистецтво керувати часом: і просто, і цікаво
«Єдина різниця між багатим і бідним – це те, як вони використовують свій час»,...

19.01.2017 11:13 (biblio.lib.kherson.ua)

Пізнаємо анатомію людини, вивчаючи українську мову
Ось і закінчилися тривалі зимові свята, і прийшов час приступати до роботи. Члени клубу «Дивослово»...

18.01.2017 07:41 (nmo.lib.kherson.ua)

День безпечного Інтернету 2017
7 лютого 2017 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Будь зміною:...


Гість | Увійти
Версія для друку
Новини > Книжково-ілюстративна виставка «Аристократ робочого класу»

Книжково-ілюстративна виставка «Аристократ робочого класу»

04.02.2016 13:45

6 лютого, тобто в день покровителя виноробів святого Аманда, відзначається Міжнародний день бармена. Відомо, що святий Аманд займався євангелізацією виноробних регіонів у Франції та Німеччині. На його честь і було започатковано професійне свято барменів, яке спочатку відзначали в Європі, але зараз воно поступово приживається і в Україні. Популярність Міжнародного дня бармена постійно зростає, оскільки цю професію починають цінувати все більше.

Робота бармена в сучасних умовах досить складна і багатогранна, спрямована на високу кваліфікацію працівника, його досконалі практичні навички. Саме на підготовку таких працівників і розрахована книжково-ілюстративна виставка «Аристократ робочого класу», яка знаходиться у відділу обслуговування.

В розділі «Барменська справа-коктейль з умінь, культури та бізнесу» ви знайдете видання, які розкривають зміст торгово-економічної діяльності сучасних барів, їх типізацію, організаційну структуру, асортимент продукції, також представлена література з організації робочого місця бармена.

Робота бармена вимагає працьовитості, терпіння і зосередженості. Крім того, хороший бармен має бути відмінним психологом, здатним встановити контакт з будь-яким клієнтом і вгадати, чого конкретна людина хоче саме зараз. Найчастіше люди цієї професії проводять на ногах весь робочий день. Розділ «Бармен - особистість творча» висвітлює  психологічні аспекти взаємовідносин «бармен-відвідувач», правила та норми поведінки у барах і кафе.

Розділ «Чаклування над келихом» допоможе опанувати цю порівняно молоду галузь кулінарії та сприятиме активному творчому пошуку та впровадженню оригінальних ідей у розроблення нових рецептів коктейлів.

Виставка зацікавить професіоналів барної справи, а також широкий загал читачів-гурманів, які люблять дивувати своїх гостей оригінальними напоями та весело організувати дозвілля.





Вхід