Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

Cемінар "Доступність електронної інформації: стратегія і тактика організації центрів Інтернету в публічних бібліотеках України"

Цей матеріал є англійською мовою

09.10.2009

7-9 жовтня у бібліотеці зібрались директори та спеціалісти з різних бібліотек України на семінар "Доступність електронної інформації: стратегія і тактика організації центрів Інтернету в публічних бібліотеках України". Семінар проводився за ініціативою Центру інформаційних ресурсів Посольства США в Україні та Української бібліотечної асоціації для переможців проекту "LEAP"-VIII, який передбачає відкриття Інтернет-центрів з безкоштовним доступом до Інтернет усім громадянам України, навчання відвідувачів бібліотек користуванню комп’ютерною технікою і пошуку інформації в Інтернеті.
Учасників семінару – директорів і спеціалістів міських, районних, сільських бібліотек; представників адміністрацій та керівників відділів культури – привітала начальник Управління культури і туризму Херсонської обласної державної адміністрації Н.В. Федотова; із вступним словом та побажаннями плідної роботи виступила генеральний директор бібліотеки Н.І.Коротун.
Учасники семінару прослухали виступи спеціалістів Центру інформаційних ресурсів Посольства США в Україні: В. Пашкової, О. Любинецької, О. Шкурат та колег з інших бібліотек України, взяли участь у практичних заняттях, а також побували у Херсонській обласній бібліотеці для дітей та Херсонській центральній міській бібліотеці, де познайомились з досвідом діяльності Інтернет-центрів, створених у цих бібліотеках.
Для гостей було організовано екскурсію по бібліотеці ім. Олеся Гончара, під час якої вони познайомились з роботою інформаційних центрів та окремих відділів бібліотеки.
 

Коментарі

Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031