Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

Міжрегіональна спеціалізована виставка „Світ комп’ютерної техніки”

Цей матеріал є англійською мовою

12.02.2009
Херсонська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О.Гончара прийняла участь у міжрегіональній спеціалізованій виставці „Світ комп’ютерної техніки”, яка була організована Херсонською торгово-промисловою платою і проходила 12-13 лютого 2009 у ККЗ «Ювілейний» (Херсон, вул. Перекопська, 13).

Першу в Херсоні подібну виставку урочисто відкрив міський голова Володимир Сальдо. Серед учасників були представлені як фірми, що пропонують комп’ютерну техніку, так і виробники віртуальних інформаційних ресурсів, а також навчальні заклади та підприємства, що застосовують у своїй діяльності найсучасніші комп’ютерні технології.

На стенді бібліотеки відвідувачі виставки перш за все мали змогу ознайомитися зі зразками електронних документів з фонду бібліотеки.
На сьогоднішній день майже кожен відділ бібліотеки, окрім традиційних видань, має документи, які зберігається на CD чи DVD дисках. Будь-який користувач може легко ними скористатися в одному з 3-х комп’ютерних центрів бібліотеки.
- Цікавитесь мистецтвом? – вам стануть у нагоді музичні альбоми та збірки, тематичні диски («Натюрморт», «Імпресіонізм», «Орнамент» та ін.), колекції творінь відомих митців, екскурсії по музеях світу та багато інших.
- Вивчаєте іноземну мову? – маєте змогу переглянути відомі фільми мовою оригіналу, скористуватись класичними енциклопедіями чи новітніми навчальними розробками тощо.
- Взагалі не полюбляєте читати або з якихось причин не маєте можливості це робити? – аудіокниги саме для вас: класичні твори та бестселери озвучені професійними акторами і навіть деякі з музичним супроводом; підручники.
Крім того до послуг читачів колекції інформаційних дисків–додатків до книг чи періодичних видань, оцифровані рідкісні та дореволюційні краєзнавчі видання і багато іншого.

У всесвітній мережі Інтернет бібліотека представила два своїх інформаційних продукта: офіційний сайт (www.lib.kherson.ua) та портал «АртКавун» (www.artkavun.kherson.ua). Присутні мали змогу на великому екрані переглянути презентацію «Інтернет ресурси бібліотеки», а також попрацювати on-line на сайті чи порталі та отримати консультацію від web-майстра Полещука Ярослава.
Найбільш зацікавили майбутніх користувачів сервіси „віртуальна довідка” та „електронна доставка документів” на сайті бібліотеки. А усі хто цікавиться „всією культурою, мистецтвом та туризмом Таврії” були у захваті від „АртКавуна”.

Коментарі

Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031