Oles Honchar
Kherson regional
universal scientific library
MO-TH: 9:00-18:00
SA-SU: 9:00-18:00

Презентація збірки спогадів херсонського книголюба, краєзнавця, ветерана війни і праці М. А. Ємельянова «Книги в моей жизни».

This material is in Ukrainian

27.04.2006
відділ рідкісних видань обласної книгозбірні сумісно з відділом краєзнавчої літератури гостинно розчинив двері для всіх шанувальників книги. Презентація збірки спогадів херсонського книголюба, краєзнавця, ветерана війни і праці М. А. Ємельянова «Книги в моей жизни».Відбулася презентація збірки спогадів ветерана війни і праці, краєзнавця, книголюба і просто давнього друга книгозбірні Михайла Андрійовича Ємельянова «Книги в моей жизни»
Як відзначив Леонід Марченко,член Національної спілки письменників України, «головними героями» збірки М. Ємельянова є книги, оскільки вони пройшли через всю його біографію. Юність Михайла Ємельянова прийшлася на воєнні роки. Та даже на війні книга завжди була поруч з ним. Як стверджує сам Михайло Андрійович: «Книги тоже сражались!» Він зберіг, як цінні реліквії, видання воєнних років, які допомагали на фронті бійцям і командирам підтримувати високий моральний та бойовий дух. І не тільки. Вони також зберегли для нащадків саме важливе- пам'ять про ту немилосердну війну... Спогади М. А. Ємельянова містять сторінки фронтового щоденника, який в період бойових дій вів комсорг окремого саперного батальйону гвардії старший сержант Михайло Ємельянов.
Присутній на презентації письменник Ю. К. Голобородько зазначив, що книга М. А. Ємельянова приваблює не тільки як спогади людини, що багато бачила і багато знає, але й яка зробила значний внесок в розвиток культури нашого рідного міста. Ознайомитися з книгою можна у відділах краєзнавчої літератури та рідкісних видань обласної бібліотеки їм. О. Гончара.

Comments

Only registered users can comment

Calendar

     1 23
4 5 6 7 8910
11 12 13 14 151617
181920 21 222324
25 26 27 28293031