Oles Honchar
Kherson regional
universal scientific library
MO-TH: 9:00-18:00
SA-SU: 9:00-18:00

Бібліотека - Гете-Інститут - "Ностальжи"

This material is in Ukrainian

15.01.2013

Наша бібліотека іде в ногу з часом: вона трансформується, розширює свої горизонти, впроваджує нові форми роботи.
Книгозбірня разом з Гете-Інститутом в Україні організувала спільну рекламну акцію в ресторані «Ностальжи», яка спрямована на популяризацію німецької мови та культури.
Першим кроком цієї акції був переклад меню ресторану на німецьку мову. До цієї роботи бібліотека залучила студентів кафедри теорії та практики перекладу факультету міжнародних економічних відносин Херсонського національного технічного університету, з яким має тісні партнерські зв’язки. Меню оформлено в ретро-стилі з ретро-фотокартками фортець Німеччини та рекламою ХОУНБ ім. Олеся Гончара і Гете-Інституту в Україні.
Другим етапом співпраці бібліотеки з рестораном «Ностальжи»  була організація тижня німецької кухні з метою популяризації німецької культури. Для відвідувачів ресторану співробітник книгарні разом з шеф-кухарем склав меню національних страв. В залі ресторану за сприянням книгозбірні оформлений куточок німецької культури, в якому представлені книги з рецептами національної кухні і основні символи країни – футбольний м’яч, що символізує спорт Німеччини, а також фото різних міст і їх визначні місця.
Протягом тижня в залі ресторану звучатиме класична музика німецьких композиторів і національні німецькі пісні, а також демонструватимуться музичні кліпи.
Тож ви можете завітати до ресторану, в якому готуватимуться улюблені страви, напої та випічка німців. Але не забувайте і про духовну їжу, що готується і смачно подається в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці  імені Олеся Гончара.

Сектор обліку користувачів

Calendar

     1 23
4 5 6 7 8910
11 12 13 14 151617
181920 21 222324
25 26 27 28293031