Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

Новий комп'ютерний центр чекає відвідувачів

Цей матеріал є англійською мовою

23.09.2008
23 вересня в читальній залі бібліотеки відкрито Комп`ютерний центр на 20 робочих місць з безкоштовним доступом до Інтернет.

Це стало можливим завдяки фінансовій підтримці політичної партії "Єдиний центр (народна опора)".
Використання новітніх інформаційних технологій, зокрема Інтернет, стає невід`ємною частиною діяльності обласної книгозбірні.
Відкрив комп`ютерний центр і став його першим користувачем Сіленков Б.В., голова обласної державної адміністрації. Він же особисто відправив електронний лист-подяку від імені читачів бібліотеки голові Президії партії "Єдиний центр (народна опора)" Крилю І.І.
На відкритті була присутня молодь з різних учбових закладів міста, зокрема: Національного технічного університету, Херсонського філіалу Київського національного університету культури і мистецтв, школи гуманітарної праці.
Привітав херсонців з цією визначною подією і голова обласної Ради підприємців, депутат обласної Ради народних депутатів Басакевич В.В. Від імені херсонського студентства подякував організаторів центру голова обласної студентської Ради Кузьмін Г.
Декан філіалу Київського Національного університету культури і мистецтв, кандидат філологічних наук Цуркан І.М., високо оцінив діяльність бібліотеки в сфері використання інформаційних технологій та нові можливості доступу до інформації.
З вдячною промовою виступила генеральний директор книгозбірні Коротун Н.І., яка підкреслила, що саме допомога меценатів та спонсорів дозволяють бібліотеці працювати більш ефективно та відповідати швидкозростаючим потребам користувачів.
Святковий настрій на заході майстерним виконанням музичних творів створювали учні та викладачі дитячої музичної школи №3.
Отож, новий комп`ютерний центр чекає своїх відвідувачів.

Коментарі

Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031