Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

Вітання працівникам обласної книгозбірні зі 135-річчям від дня заснування

Цей матеріал є англійською мовою

25.09.2007

25 вересня 2007 року в актовій залі бібліотеки лунали вірші, спів і музика. Найкращі артисти, музиканти, співаки, поети міста і області вітали працівників обласної книгозбірні зі 135-річчям від дня заснування.
Урочистості з нагоди ювілею проходили в теплій та святковій атмосфері, адже в залі зібрались друзі бібліотеки: читачі; колеги; представники творчої інтелігенції міста; люди, що з року в рік підтримують бібліотеку; гості з Болгарії, Латвії та м. Києва.
Відкрив святковий вечір відомий скрипаль і композитор, заслужений артист України Олександр Гоноболін. Чарівні звуки його скрипки зачарували усіх.
Справжню насолоду отримали присутні і від музичних вітань заслужених артистів України В. Гурби та Л. Калюжної, народного артиста України
В. Чорношкура, артистів обласної філармонії та музичного училища. Радісний настрій допомогли створити виступи викладачів та учнів Херсонського училища культури, ліцею мистецтв, дитячої музичної школи №3 та Школи мистецтв «Ювента». Приємно було чути вітання від колективів різних закладів культури та освіти міста, колег з регіону.
Саме на такі свята зазвичай відзначають кращих працівників, вітають ветеранів. Не став виключенням і цей урочистий день. Грамоти та подяки працівникам книгозбірні вручали представники влади: начальник управління культури і туризму обласної адміністрації Федотова Н.В., міський голова Сальдо В.В., представники інших владних установ та організацій різного рівня. Але найбільш приємним сюрпризом для колективу обласної бібліотеки ім. Олеся Гончара стала Грамота Кабінету Міністрів України, якою було визнано значний вклад бібліотеки в розвиток культури в регіоні. Грамоту вручив губернатор області Сіленков Б.В. Надійшли вітальні листи від міністра культури і туризму України Богуцького Ю.П., Національної парламентської бібліотеки України, Державної науково-технічної бібліотеки Росії та лист-подяка від Міністерства закордонних справ україни за плідну співпрацю з Центром інформації та документації НАТО в Україні.
Традиційно на Всеукраїнський день бібліотек в обласній книгозбірні обирається кращий з кращих бібліотекарів. Цього року ім’я кращого, якого обрали наші читачі, прозвучало під час урочистостей на честь святкування 135-річчя книгозбірні: звання «Кращий бібліотекар року» разом із цінним подарунком отримала працівник відділу абонемента Неведомська Наталія.
Закінчився вечір святковим «капусником», що був підготовлений працівниками бібліотеки.
Завдячуємо всім, хто прийшов на наше свято і розділив його з нами, за поздоровлення, подарунки та приємні сюрпризи.

Коментарі

Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі

Календар подій

     1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 2223 24
25 26 27 28 293031