Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00

засідання круглого столу Громадської ліги Україна – НАТО

Цей матеріал є англійською мовою

26.06.2007
26 червня 2007 року відбулося засідання круглого столу Громадської ліги Україна – НАТО на тему «Політичні, економічні та безпекові переваги євроатлантичної інтеграції України: регіональний вимір». Почесними гостями круглого столу були Й.В.Олав Берстрад – Посол Королівства Норвегії в Україні, Мішель Дюре – директор Центру Інформації та документації НАТО в Україні та Сергій Джердж – голова Громадської організації ліги Україна – НАТО. Засідання розпочалося з презентації діяльності Громадської ліги та матеріалів із питань євроатлантичної інтеграції України, і складалося з двох сесій.
На першій сесії під загальною назвою "Координація інформаційної роботи українських державних структур та неурядових організацій для сприяння євроатлантичній інтеграції України" Й.В. Олавом Берстадом та Мішелем Дюре були розкриті питання реалізації української державної політики співробітництва з НАТО, ролі неурядових українських організацій в розвитку нових навчальних програм для освітніх інституцій, а також питання політичних, економічних, безпекових переваг євроатлантичної інтеграції.
Друга сесія пройшла під назвою: «Регіональний вимір, проблеми та перспективи», де була розглянута проблема співробітництва НУО та державних структур на регіональному рівні, а також проблема євроатлантичної інтеграції як фактору об’єднання країн.
Протягом засідання всі присутні (директори ЦБС, начальники рай управлінь культури та туризму, директори шкіл, заступники голови райадміністрацій ) ставили членам делегації цікаві та актуальні для південного регіону питання щодо діяльності НАТО, переваг членства України.
Після засідання спілкування продовжувалось на фуршеті у більш неформальній обстановці.

Коментарі

Коментувати можуть тільки зареєстровані користувачі

Календар подій

1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18192021
22232425262728
2930