Херсонська обласна
універсальна наукова бібліотека
ім. Олеся Гончара
ПН-ЧТ: 9:00-18:00
СБ-НД: 9:00-18:00
Меню розділу

Сладкопєвцев Володимир Володимирович

Роки життя: 02.01.1876 - 28.10.1957

Країна: Росія, Україна
Місто: Оренбург; Москва; Одеса; Київ

Фотоматеріали

Твори автора:

Володимир Сладкопєвцев - актор, літератор, театральный педагог. Автор книг «Мої спогади» (т. 1-2, 1912—1914), «Виразне слово».

Фільмографія та ролі:

1927 - "Могила Панбурлея" - мужик

1931 - "Златые горы" - рабочий

1932 - "Аноха" - Тих Тихыч

1932 - "Встречный" - Геннадий Сергеевич Моргун, «заводской леший»

1932 - "Первый взвод" - Шмидт, хозяин магазина

1934 - "Крестьяне" - Володька

1934 - "Юность Максима" - эпизод

1935 - "Горячие денёчки" - эпизод (нет в титрах)

1935 - "Инженер Гоф" - горбун

1935 - "Подруги" - посетитель трактира

1936 - "Депутат Балтики" - эпизод (нет в титрах)

1936 - "На отдыхе" - Николай Николаевич, отец Тани

1936 - "Путешествие в Арзрум" - солдат Мищенко

1938 - "Амангельды" - губернатор

1942 - "Оборона Царицына" - Тимофеич

1946 - "Во имя жизни" - ученый

Інші матеріали (офіційні сайти, сторінки в соцмережах, відео):

Всі видання автора

Театральний порадник : в 5 т.- К. : Вид-во Днiпросоюзу, 1920.
Сладкопевцев В. Т. 1, кн. 2: Вступ до мімодрами/ В. Сладкопевцев - 47 с.

Календар подій

      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031